Skip to content

RED STAGS

BAND CONTEST BAND 5

► GET TO KNOW: Red Stags ◀︎

RED STAGS (BE) is een Balens kwartet die zich amuseren met het spelen van alternatieve britpop. Catchy riffs, evenwichtige songs en refreins die dagen in je hoofd blijven plakken.
Fiësta Mundial
“Beloftevolle jonge band waar menig muziekpurist het potentieel van in ziet. En dat moet gezegd, wij bij Fiesta Mundial zijn daarin niet anders. Deze heren wacht ongetwijfeld een mooie toekomst! Laat u trakteren op een leuke mix van Blues, Britpop en pure Rock & Roll. “

Winnaars Brussel Brost 2018
Met meer dan 150 inzendingen durft de concentratie tijdens het beluisteren wel eens te verslappen. Dat was evenwel buiten Red Stags gerekend. Hun inzending sloeg ons meteen wakker. Catchy riffs, evenwichtige songs en refreins die je blijven achtervolgen. Red Stags is een heerlijke aanvulling voor de line-up van Brussel Brost

Winnaars Calamartes 2019
Proficiat aan de winnaars van onze Calamartes Rock Rally: de getalenteerde en enthousiaste Red Stags! Wil je meer van hen zien? Ze komen de line-up van de Calamartes openingsavond vervolledigen op maandag 11 maart. Allen daarheen!

ontdek hun muziek: https://vi.be/redstags

?We stellen elke dag deze week een band voor die zal mee spelen in de Letteren Lichting contest. Fan? Jij kan deze artiest aan de overwinning helpen, zak af naar de Letteren Lichting 2019 en stem op je favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *