Skip to content

Letteren Lichting 2019

​▶︎ ? LETTEREN PRESENTEERT DE LETTEREN LICHTING 2019 ?◀︎

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2018, slaan de 6 Letterenkringen en hun Fakbar de handen opnieuw in elkaar voor dit gratis festival in de Letterentuin. Gezelliger kan bijna niet! 

▴ Concept ▴
Groepjes die een rechtstreekse of minder rechtstreekse band hebben met Letteren of gewoon zin hebben om te spelen op een gezellig evenement en hun kunsten willen tonen, ​​kunnen zich inschrijven voor de Letteren Lichting.

Een jury met mensen uit alle uithoeken van de muziekwereld zoals een prof Musicologie en een recensent van ​Dansende Beren zullen uit alle inzendingen de 5 beste selecteren die het tegen elkaar zullen opnemen op 1 mei. 

​De Jury en het publiek kiezen wie er wint en wie dus de Letteren Lichting 2019 vormt. Vorig jaar vielen Billy Turner & the Fortune Tellers & Gewoon Sam in de prijzen. Nadat het nieuwe talent zich in de kijker heeft gespeeld, zullen we enkele een reeds gevestigde waarde hun ding laten doen. 

Wij voorzien de muziek, pintjes en lekkere snacks aan democratische prijzen en heel veel gezelligheid. Jullie zorgen voor de sfeer, deal? 

Bandjes kunnen er ook vanop aan dat ze die dag in de watten gelegd zullen worden en hen niets te kort zal komen. Ook qua technische omkadering zal niets ontbreken. 


▴ Wanneer ▴
Woensdag 1 mei 2019, 14u00 – 22u00

▴ Waar ▴

Letterentuin, Erasmusplein (Achter Fakbar Letteren)​​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *